Echofon, dé nieuwe Twitter-app!

nu verkrijgbaar in de Google Play Store

Google heeft voor wat betreft de design van de applicatie netjes de regels opgevolgd. De applicatie heeft een herkenbare Holo-structuur. Hierdoor werkt de applicatie zeer prettig en is bovendien erg snel en clean.

Aan de bovenkant van het scherm zie je de accounts waar je op dat moment mee twittert, Echofon biedt support aan meerdere accounts tegelijk en geeft je tevens de mogelijkheid om te switchen van accounts. Vervolgens staan aan in het menu en aan  de rechterkant de iconen om een bericht te schrijven/te zoeken.

Op dit moment zijn er nog maar weinig instellingen in het menu zelf, je kunt zodoende bijvoorbeeld geen interval voor bepaalde notificaties instellen. Volgens de Google Play Store komen er binnenkort meerdere functies bij. Eén van de functies zou over de z.g. direct mentions moeten beschikken, echter bezit de versie die op dit moment in de Google Play Store te verkrijgen dit niet. Daarentegen is het wel een pluspunt dat je kunt wisselen van een licht naar donker thema.

De nieuwe Echofon app is beschikbaar voor versie 2.2 en is ook nog eens geheel gratis. Hoogstwaarschijnlijk zal er ook een betaalde versie uitkomen. De gratis versie bezit, zoals de meeste gratis apps, een heleboel reclames en banners.

Comments are closed.

This entry was posted on vrijdag, november 30th, 2012 at 8:57 am and is filed under Google apps . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.