HP levert Google Apps

Google heeft een deal gesloten met HP de computerproducent. HP gaat nu de Google Apps standaard leveren bij een computer, dit in plaats van Microsoft Office wat soms erbij wordt geleverd. Het gaat om de Google Apps zoals Docs ook wel Drive genoemd, de standaard apps van Google. Met deze Apps is het mogelijk om tekst te verwerken en is zeer vergelijkbaar met het office pakket van Microsoft.

De Google Apps wordt als eerst geleverd voor de zakelijke klanten van HP, deze hebben nu de keuze om te kiezen voor de Apps. Het voordeel van dit pakket voor zakelijke gebruikers is dat hiermee heel gemakkelijk mobiel gewerkt kan worden. Deze trend zie je de laatste tijd steeds meer voorkomen bij bedrijven. HP en Google werken de laatste tijd steeds meer samen, op de nieuwe tablet die HP heeft ontwikkeld is ook het besturingsprogramma van Google gebruikt.

Google Apps worden de laatste tijd steeds meer gebruikt door bedrijven en het grootste voordeel is dat er mobiel gewerkt kan worden. Wanneer u nog niet met Google Apps werkt kunt u er ook voor kiezen een Google Apps CRM pakket aan te schaffen. Dit is een pakket waarmee het gebruiksgemak verhoogd wordt in uw onderneming.

Comments are closed.

This entry was posted on dinsdag, juni 25th, 2013 at 12:35 pm and is filed under Google apps . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.