Vertaalfunctie in Gmail

De automatische optie voor Gmail bestond al langer, maar was nog niet doorgevoerd voor de gebruikers. Boven elke e-mail is een knop te vinden waarmee je emails kunt vertalen. Vergeet niet dat de e-mails niet 100% goed worden vertaald.

Als gebruiker kan je ervoor kiezen om sommige talen nooit te vertalen en andere talen altijd automatisch laten vertalen. Deze optie is natuurlijk ideaal om heel snel een tekst in een andere taal te lezen.

Deze optie is heel makkelijk als je even snel je e-mails vertaald wilt hebben. Als het echt belangrijke informatie is die vertaalt moet worden en geen fouten meer mag bevatten. Dan is het verstandig om dit over te laten aan een professioneel vertaalbureau. Omdat een automatische vertaalmachine nooit precies in de goede context kan vertalen.

Comments are closed.

This entry was posted on donderdag, oktober 11th, 2012 at 2:36 pm and is filed under google . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.